Acerca de

Dog Running i vatten

Diplomathundsträff

Fakta

Träffens längd: enl. ÖK, men minsta möjliga bokningsbara tid är 1 timme.

Antal deltagare: 1 hund+ förare

Plats: enl. ÖK

Kostar: 950kr/tim

Kurs-ID: Diplomat

Hundbeteendevetare och diplomathundsförare: Maria Nilsson

Kursen är lämplig för: enligt beskrivning till vänster

Löptik: kan ej delta!

DiplomathundeAslan_Nositeten.jpg

Om träffen

Har du en hund som är rädd för andra hundar, eller en hund som inte riktigt förstår sig på andra hundar och har behov av att träffa en snällis-mentor, en särskilt tränad hund som inte bara är språksäker utan även är en klok hund som "ser" din hunds behov och hjälper den i situationen för stunden?

 

Eller vill du få hjälp med att "läsa din hund"?

Kanske har du en härlig valp eller valpkull som du vill ska få en bra socialiseringsträff med en trygg och snäll liten farbror? 

Aslan är en utbildad diplomathund med många goda referenser i sitt CV. Han gör gott och han gör rätt, men han passar kanske inte alla. Han kommer nämligen inte att vara den som "fräser ifrån" och drämmer tassen i disken, han är mer åt Dalai Lama eller Nelson Mandela-hållet. 

När du önskar boka oss, kommer vi först av allt att ta ställning till om vi tror att vi som diplomathundsteam, kan göra en positiv skillnad i ditt och din hunds liv. Därför är det viktigt att du ger oss god bakgrundsinformation. Om vi tror att det är möjligt att hjälpa er så åtar vi oss uppdrag i mån av tid och ork. Aslan behöver inplanerad vila mellan sina uppdrag. Det kostar på att vara en tålmodig snällis!

Några ord från de som träffat 

Nositeten

FB_IMG_1539512679211.jpg

Automatisk bläddring, kan stoppas om man pekar på text/bild