© 2014 Nositeten.se. Allt innehåll på denna sida skyddas av upphovsrättslagen. Följ oss gärna på sociala medier

<script>

  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

 

  ga('create', 'UA-57118175-1', 'auto');

  ga('send', 'pageview');

 

</script>

 

 

  • Nositeten på Facebook
  • Nositeten på Instagram

Valpnosen - en nosnära kurs för valpar 

Att ge sin valp en bra start i livet, det vill vi alla, men att få tiden att räcka till för allt man vill göra kan vara svårt ibland...

Man vill hinna med att lära hunden gå i koppel, miljöträna den, passivitetsträna den, skapa starka och positiva relationer till föraren och mycket, mycket mer. Därför har vi skapat en kurs för alla smånosar, en kurs som både ger miljöträning, passivitetsträning, koppelträning och roliga noslekar, allt i en och samma kurs!

 

Den här kursen är lämplig för valpar som är 4 månader eller äldre. Kursen är på fyra tillfällen a´1 timme/gång, fördelat på 4 veckor i följd. Gruppen kommer att vara liten och vi fokuserar på glädje, trygghet och skapar fina minnesbilder hos den lilla valpen genom positiv förstärkning. Kom och ha kul ihop med din valp, samtidigt som den lär sig nyttiga saker!

Kursen hålls i Nositetens ljusa och fräscha lokal (Lady) i Upplands Väsby, adressen är Runsavägen 10 och vi har Stockholms Hundsportcentrum som granne.  

Du anmäler dig till kursen genom genom att fylla i kursanmälan och får en faktura skickad via mail om du kommit med på kursen. Om kursen hunnit bli fulltecknad för tiden då du anmält dig, informeras du om detta via mail. Fakturan ska vara betald i god tid innan kursstart och senast 7 dagar innan start. Anmälan är bindande. Om en kurs måste ställas in (tex pga sjukdom) informeras deltagarna på kursen snarast möjligt och återbetalning av kursavgift minus anmälningsavgift sker. Deltagande hundar ska självklart vara friska och fria från smittsam sjukdom, strikt hundägaransvar gäller. Träning sker i fast halsband eller sele, inga strypfunktioner är tillåtna!

Kursen kostar: 1500 

Datum & tider: 

Start 31/7 kl 19:00 (+ 3 veckor till samma veckodag) Anmälan stängd

Start 1/8 kl 17:00 (+ 3 veckor till samma veckodag) Anmälan stängd

Start 4/9 kl 19:00 (+ 3 veckor till samma veckodag) Sista anmälan 21/8

Kurs-ID: NosValp + startdatumet/tid anges vid anmälan!

 

VÄLKOMNA!