© 2014 Nositeten.se. Allt innehåll på denna sida skyddas av upphovsrättslagen. Följ oss gärna på sociala medier

<script>

  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

 

  ga('create', 'UA-57118175-1', 'auto');

  ga('send', 'pageview');

 

</script>

 

 

  • Nositeten på Facebook
  • Nositeten på Instagram

NOSE WORK - Steg 3 

Det här är fortsättningskursen för dig som redan gått steg 1 & 2 men som vill fortsätta att utvecklas som ekipage!

 

 

Korta fakta om kursen:

Kursen omfattar 4 kurstillfällen a´1,5 timmar per gång, fördelat på 4 veckor i följd, där teori varvas med praktiska övningar. Målsättningen med kursen är att du tillsammans med din hund ska utvecklas inom alla 4 momenten, få lära er om sökstrategier mm. 

Vid träffarna tränar vi växelvis med en hund i taget, vilket gör att du både får möjlighet att träna din egen hund, men även se andra träna, vilket man lär sig massor på!

Vi har alltid små träningsgrupper. Det gör att du som deltagare får mycket av tiden, mycket träning och personlig feedback, en förutsättning för din egen utveckling.

Totalkostnaden för kursen är 1500 kronor, varav 500 kronor är anmälningsavgift. Kursen hålls i Nositetens ljusa och fräscha lokal (Lady) i Upplands Väsby, adressen är Runsavägen 10 och vi har Stockholms Hundsportcentrum som granne.  

Du anmäler dig till kursen genom genom att fylla i kursanmälan och får en faktura skickad via mail om du kommit med på kursen. Om kursen hunnit bli fulltecknad för tiden då du anmält dig, informeras du om detta via mail. Fakturan ska vara betald i god tid innan kursstart och senast 7 dagar innan start. Anmälan är bindande. Om en kurs måste ställas in (tex pga sjukdom) informeras deltagarna på kursen snarast möjligt och återbetalning av kursavgift minus anmälningsavgift sker. Deltagande hundar ska självklart vara friska och fria från smittsam sjukdom, strikt hundägaransvar gäller. Träning sker i fast halsband eller sele, inga strypfunktioner är tillåtna! På den här kursen kan löptikar inte delta!

Datum & tider:

Datum kommer längre fram...

Kursens ID-nummer: St3 + startdatum (anges vid anmälan).

VÄLKOMNA!