Nositeten - Kursanmälan

Viktiga regler att känna till innan anmälan:

Du är garanterad en plats på kursen när ditt mail och din anmälningsavgift inkommit och om det finns lediga platser kvar. Anmälningsavgift och kursavgift betalas via företagsswish till 1234544292 (har du inte swish = ring mig så kan du få faktura!).  Förskottsbetalning gäller och anmälan är bindande.

Återbetalning av kursavgift (minus anmälningsavgift) görs endast mot uppvisande av läkarintyg eller veterinärintyg, under förutsättning att kursen inte påbörjats. Har kursen påbörjats tas anmälningsavgift plus avgift för den lektionstid som förflutit ut. Kursavgifter återbetalas ej för löp som medför att hunden inte kan delta på kursen. 

Du har rätt att ångra din anmälan i 14 dagar från det att den inkommit, därefter är du betalningsskyldig. Detta ska skriftligen meddelas oss.

​​

Då en ökad rörlighet av hundar mellan olika länder skett med åren, har även en ökad risk för olika typer av smittor kommit. Allvarliga smittor som kan få tråkiga konsekvenser för både din och andras hundar. Därför är det viktigt att du vid anmälan intygar att din hund är fri från hosta, snuva, diarré´, rinniga ögon, klåda, håravfall och att den är fullvaccinerad.

Då allvarligare sjukdomar kan finnas på olika semesterorter eller importländer, vill vi även att du uppger om hunden nyligen (senaste kvartalet) kommit till Sverige från annat land.

Du lämnar informationen om detta vid anmälan nedan.

OBS! 
VACCINATIONSINTYG SKA KUNNA UPPVISAS OM SÅ EFTERFRÅGAS!

OBS! Se till att alla fält är ifyllda innan du trycker på "SKICKA".

Tack för ditt mail! Jag återkommer så snart jag kan!

VÄLKOMMEN!

önskar NOSITETEN

FB_IMG_1539512679211.jpg