Nositeten - Kursanmälan

Anmälningsvillkor

Viktiga regler att känna till innan anmälan:

Du är garanterad en plats på kursen när ditt mail och din anmälningsavgift inkommit och om det finns lediga platser kvar. Anmälningsavgift och kursavgift betalas via fakturan (eller på annat angivet sätt, tex swish, följ instruktionen).  Förskottsbetalning gäller och anmälan är bindande.

Återbetalning av kursavgift (minus anmälningsavgift) görs endast mot uppvisande av läkarintyg eller veterinärintyg, under förutsättning att kursen inte påbörjats. Har kursen påbörjats tas anmälningsavgift plus avgift för den lektionstid som förflutit ut. Kursavgifter återbetalas ej för löp som medför att hunden inte kan delta på kursen.

Du har rätt att ångra din anmälan i 14 dagar från det att den inkommit, därefter är du betalningsskyldig. Detta ska skriftligen meddelas oss.

Nositeten är ett H-märkt företag och vi vill självklart leva upp till den standard och de krav som därmed ställs utifrån branschorganisationen Sveriges Hundföretagare.

OBS!
Frågor om ras, ursprung, hälsa och vaccinationer ställs till alla, för att skydda ALLA från smittsamma och farliga sjukdomar och MÅSTE besvaras! VACCINATIONSINTYG SKA UPPVISAS VID TRÄFF/LEKTION!
FB_IMG_1539512679211.jpg

VÄLKOMMEN!

önskar NOSITETEN

OBS! Se till att alla fält är ifyllda innan du trycker på "SKICKA".

Tack för ditt mail! Jag återkommer så snart jag kan!