Kalender 2020, uppdateras löpande...

 

Nu startar vi upp en ny tjänst - COACHGRUPP FÖR NOSE WORKER'S!

Detta ska inte förväxlas med en kurs, se det mer som en ambitiös träningsgrupp!

Olika grupper för olika nivåer! 

Man betalar en medlemsavgift, därefter är det gratis!

Äntligen startar vi upp ett webinarie och först i en rad roliga och informativa onlineföreläsningar kommer ett där jag ger dig mina tankar om belöningar.

Ett webinar för dig som ibland vill kunna motivera din hund lite extra. I detta webinar får du reda på vad du kan använda som belöning till just din hund. Jag ger dig tips om hur, när och med vad du ska belöna dem, samt en liten bakgrund till varför vissa belöningar fungerar bättre till vissa hundar.

 

Webinariet är uppdelat i två akter med en kort bensträckare emellan. I den första akten är själva föreläsningen (kl 19:00-19:40), i den andra akten (kl 20:00 - 20:30) är det frågestund och då kan ni ställa frågor till mig via chatten.

Datum: NYTT DATUM! Onsdag 3/6

Kurs-ID: Belöning 3/6 (anges vid anmälan)

Pris: 100 kr/pers. Förskottsbetalas via swish till 12345 44 292.

Anmälan är bindande 

Ingår: Föreläsning + Frågestund (ca 1 timme totalt) + Sammanfattning (mailas ut efteråt)

Sagt av deltagare: 

Jag är supernöjd //Maria

Tack för i kväll. Känns som att jag har fått flera verktyg för belöning att använda i min hundträning. Allt tekniskt fungerade i kväll. Jag trivs med först föreläsning och sedan frågor och då på chat. Som i kväll. Jag har varit med om frågor via ljud mitt i en föreläsning och att föreläsaren då kommit av sig. Mycket bättre som i kväll. //Berit

Hej, tack för ett bra webinare.//Lena

Jag har hört lite om belöningar förut men fick lite pepp att tänka efter vilken sort jag ska använda till vad Super bra med sammanfattningen //Liisa

Tycker att du valt ett mycket angeläget tema för ditt webinar. Belöningar är något som intresserar alla vare sig det har att göra med människor eller djur. Än en gång tack Maria för att du är så modig och älskar att dela med dig av dina kunskaper. //Margareta

Jag tycker det var över förväntan! Kändes personligt när man både kunde se dig och presentationen samtidigt. Frågestunden var förresten riktigt bra och jag uppfattade den som mkt uppskattad! // Linda

Tack för ett bra seminarium. Nu blev det så självklart att man ska ta hänsyn till vilken ras man har. Det är alltid bra att repetera även självklarheter som man/jag har glömt. Du har en lugn och behaglig framtoning och du var förberedd. //Britt

Nu har du som vill lära dig att tyda hundarnas språk, en möjlighet att ta del av ett lärande webinar!

Oavsett om du vill förstå din egen hund bättre, eller förstå vad grannens hund babblar om, så är det här ett webinar för dig!

 

Efter webinariet har du möjlighet att ställa frågor till föredragshållaren/hundbeteendevetaren Maria Nilsson. Anmälan krävs och är bindande.

Datum: Nya datum kommer...

Tid: 

Kurs-ID: Hundspråk

Deltagaravgift: 350 Kr

Ingår: Föreläsning + Frågestund (total tid ca 1 timme) + Sammanfattning, skriftlig (mailas ut efteråt)

Sagt av deltagare på detta webinar:

Vill tacka för föreläsning och svar på frågor! Tyckte det var ett bra upplägg, bra med paus emellan för att fundera/reflektera över information man fått och kunna ställa frågor utifrån det. Jag ville ha längre föreläsning! Men det blir nog aldrig tillräckligt, ju mer man lär sig desto mer frågor får man på något vis. Tekniken fungerade bra och det var enkelt att förstå Zoom trots att jag aldrig använt programmet. Bra, intressant och pedagogiskt. Tyckte det var extra bra med videon på Aslan och mopsen, det ger mycket att se hela rörelsen/beteendet. Vilket är svårt under en webföreläsning annars. // Julia

Prova-På Nose Work

Har du hört talas om Nose Work och är lite nyfiken på vad det är? Har du en hund som gillar att jobba med nosen? Vill du hitta en rolig aktivering? Är du en tävlingsmänniska och vill tävla med din hund?

Nu har du möjlighet att få testa på lite Nose Work för att bilda dig en uppfattning om ifall det här är något för dig och din hund! Inga förkunskaper krävs och det enda jag begär är att ni ska ha fast koppel eller sele på hunden när ni kommer, och massor av gott godis och glatt humör! 

Startdatum och tid:  27/5 kl 17:00

Nose Work Steg 1 - grundkurs

För alla som älskar att jobba med nosen (och vem gör inte det?!) är detta den perfekta kursen!

Den kräver inga förkunskaper och lämpar sig lika väl för den som söker e rolig aktivering i vardagen, som den som vill tävla. Hunden får utlopp för naturliga beteenden, får jobba med både kropp och knopp och du som förare får lära dig om HUR hundar söker efter en doft.

Stratdatum & tid för de kursomgångar som är planerade:  1/6 kl 18-19:30 därefter varje måndag, samma tid med avslutning 29/6

Nose Work steg 2 - fortsättningskurs

Nose Work är en fantastiskt rolig sport, passar lika bra som aktivering i vardagen eller som tävlingssport! Hunden får utlopp för sina naturliga beteenden, får använda sitt luktsinne och blir stimulerad både fysiskt och psykiskt.  På den här kursen får ni lära er om bla

  • Söktekniker

  • Jaktsök

  • Inspektion

  • Grovsök

  • Finsök

  • Samspelet hund/förare

Stratdatum & Tid: Lämna intresseanmälan, när underlaget finns - sätts kursen upp!

Kärlek och en respektfull attityd till hunden är grunden för ett bra samarbete - vi arbetar med belöningsbaserade metoder som stödjer sig på modern forskning om hund!

Här är din hunds första och i särklass viktigaste kurs, den som ska ligga till grund för det fortsatta livet tillsammans med dig! Teori och lekfulla övningar i rolig mix på valpens nivå.

Startdatum & Tid för planerade kursstarter:

6/6 kl 12

Kursen som sparar pengar, nu kan du lära hunden att söka efter kantareller istället för att köpa dem i affären!

Inga förkunskaper krävs!

I priset ingår kantareller och trevligt sällskap och självklart en mycket engagerad och H-märkt hundinstruktör!

Den här kursen passar alla som vill ha kul med sin hund och det är såklart en fördel om du äääälskar kantareller! ;-) Vi arbetar belöningsbaserat, inga hårda tag hos oss inte! 

Startdatum & Tid: 21/6 kl 12

TEMAKURSER

Våra korta temakurser på 1 eller 2 tillfällen är perfekt för dig som vill fokusera på ett tema, eller som inte har möjlighet att låsa upp dig för långa kurser. Det är även ett utmärkt val för dig som vill kombinera dina övriga kurser med lite extra glöd och energi kring ett speciellt tema.

Följande finns att välja på (kan eventuellt tillkomma fler om behovet uppstår):

Inkallning en rolig men även nyttig kurs där vi går igenom grunderna. Start vid önskemål och när grupp finns, anmäl ditt intresse!

Balansera Mera handlar om kroppskontroll och ökar självförtroendet hos hunden. Start vid önskemål och när grupp finns, anmäl ditt intresse!

Sök & Finn! handlar om föremålssök och personsök som aktivering. Start vid önskemål och när grupp finns, anmäl ditt intresse!

Prova-På-Spår, en kort presentation för den nyfikne som vill prova att gå spår med hunden. Start vid önskemål och när grupp finns, anmäl ditt intresse!

Prova-På-Nose Work, en kort presentation för den nyfikne som vill prova Nose Work. 

För att läsa mer och anmäla er till någon av ovan - klicka på respektive länk.

Privatlektion

Jobbigt att träna i grupp?

Vill du ha instruktörens odelade fokus?

Vill du träna på något specifikt, men hittar inte någon kurs som motsvarar ditt behov?

Kan du inte gå kursen på grund av jobb eller annat?

Då kan privat träning vara ett bra alternativ för dig!​

 

Jag tar i mån av tid och efter överenskommelse emot privat. Du kan antingen boka enstaka tillfällen, eller boka upp flera datum åt gången. Vid bokningstillfället berättar du vad du vill ha hjälp med, allt ifrån vardagslydnad, nosarbete, aktiveringstips eller annat, du bestämmer! Bokning sker endast efter samtal till min mobil, 070-543 62 01

Det kostar 580 kr/ timme men om du bokar upp flera tider på en gång, får du givetvis rabatt.

Bokningar är bindande, dvs du betalar i förskott och vid förhinder får du enbart tillbaka pengar mot uppvisande av läkarintyg eller veterinärintyg.  Minsta möjliga tid att boka är 1 timme, men om du vill kan du dela den med en kompis och då delar ni på kostnaden.

Abbonera på Nositeten

Har du en kennel, eller är ni en intressegrupp/kompisgrupp som vill ha ett skräddarsytt upplägg för just er, där ni har hela vårt kunnande och all vår fokus bara för er själva?

Det är glädjande nog vi kan konstatera att tex olika rasklubbar ofta hör av sig för att få ta del av roligt och lärande utbud!

Vi kan tex duka upp ett helt litet smörgåsbord av roliga noslekar - var med och välj och vraka!

Skicka in en intresseanmälan så tar vi det därifrån! VÄLKOMMEN!

MISSA INTE....

...våra aktiviteter eller andra typer av uppdateringar som sker på vår Facebooksida. Du behöver inte ha ett eget facebookkonto för att läsa om oss där, kika bara på sidan "Senaste Nytt" då och då, där finns en lite återspegling av vår Facebooksida :-)

Please reload

© 2020 Nositeten.se. Allt innehåll på denna sida skyddas av upphovsrättslagen. Följ oss gärna på sociala medier

<script>

  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

 

  ga('create', 'UA-57118175-1', 'auto');

  ga('send', 'pageview');

 

</script>

 

 

  • Nositeten på Facebook
  • Nositeten på Instagram