© 2014 Nositeten.se. Allt innehåll på denna sida skyddas av upphovsrättslagen. Följ oss gärna på sociala medier

<script>

  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

 

  ga('create', 'UA-57118175-1', 'auto');

  ga('send', 'pageview');

 

</script>

 

 

  • Nositeten på Facebook
  • Nositeten på Instagram

PÅSKNOSEN - INTENSIVKURS I NOSE WORK!

Är du intresserad av en rolig aktivitet eller kanske tävla? Gillar din hund att jobba med nosen? Då är Nose Work garanterat något för dig!

Nu startar vi upp en nybörjargrupp där du får lära dig grunden! Inga förkunskaper krävs!

 

 

Korta fakta om Nose Work: 

Nose Work (NW) är en hundsport som uppkom i USA 2006 efter att några yrkeshundförare insett hur gott hundar mådde av att aktivera sitt luktsinne och hur mycket glädje det fanns att hämta genom att träna på just nosarbete.

 

2012 kom sporten till Sverige och sammanhållande organ för detta är SNWK (Svenska Nose Work Klubben), en avtalsansluten klubb till SKK. Läs gärna mer på klubbens hemsida www.snwk.se

 

I korta ordalag kan sporten beskrivas med att man lär hunden att leta efter en speciell doft och att den på tävling (eller vid vardagsaktivering) ska tala om för sin förare var doften finns. Inom Nose Work finns det tre klasser, tre dofter och fyra olika moment. Du kan läsa mer om Nose Work här.

Korta fakta om kursen:

 

Kursen omfattar 4 kurstillfällen a´3 timmar per gång, där teori varvas med praktiska övningar. Målsättningen med kursen är att du och din hund ska vara redo för att göra ett doftprov samt känna till Svenska Nose Work-klubbens värderingar, tävlingsregler samt ha fått massor av nyttig träning.

 

Vi har alltid små träningsgrupper (max 6 ekipage, men kan vara färre).

 

Totalkostnaden för kursen är 1950 kronor, varav 500 kronor är anmälningsavgift. Kursen hålls i Nositetens ljusa och fräscha lokal i Upplands Väsby, adressen är Runsavägen 10 och vi har Stockholms Hundsportcentrum som granne.  

 

Du anmäler dig till kursen genom genom att fylla i kursanmälan och får en faktura skickad via mail om du kommit med på kursen. Om kursen hunnit bli fulltecknad för tiden då du anmält dig, informeras du om detta via mail. Fakturan ska vara betald i god tid innan kursstart. Ange ditt namn samt kursens ID-nummer som avsändare. Anmälan är bindande. Om en kurs måste ställas in (tex pga sjukdom) informeras deltagarna på kursen snarast möjligt och återbetalning av kursavgift minus anmälningsavgift sker.

 

Kursdatum: 25 mars, 26 mars, 27 mars, 28 mars

Tider: 16:00 - 19:00

 

Kursens ID-nummer (anges vid anmälan): 1614

 

VÄLKOMNA!