Acerca de

Dog Running i vatten

Tema -
Roliga timmen

Några ord från de som träffat 

Nositeten

FB_IMG_1539512679211.jpg

Automatisk bläddring, kan stoppas om man pekar på text/bild

Fakta

Antal lektioner: 1/anmälan

Lektionernas längd: 2,0 timmar

Antal deltagare: minst 2 max 4

Förkunskapskrav: inga men hunden ska gilla godis!

Plats: Sollentuna

Kostar: 950 Kr

Kurs-ID: Roliga timmen + kursdatumet

Instruktör: Maria Nilsson

Kursen är lämplig för: Alla över 4 månader

Löptik: kan inte delta

Datum/tider då kursen hålls: 

4/5 kl 183:0-20:00

18/5 kl 183:0-20:00

24/8 kl kl 183:0-20:00

Om kursen

En av mina favoritkurser är "Roliga timmen" och det kan mycket troligt att vi kommer att dela den uppfattningen, för det brukar bli idel glada miner, fniss och spontana hejjarop på denna kurs!

Om jag skulle försöka sätt fingret på vad det är som gör den så himmla rolig, så skulle jag säga att det är att den är så "kravlös". Allt handlar bara om att ha skoj - på sitt sätt!

För att hjälpa er att komma igång med att ha roligt, kommer jag att visa lite enkla trick som ni kan öva på ihop med er hund. Vem vet, ni kanske kommer att bli lika förtjusta i trick som vi är och då kan man liksom aldrig få nog!

Trickträning är ju så bra på många sätt, dels tränar den er so ekipage att samarbeta och ha kul ihop, ni får en fördjupad relation helt enkelt, men det för även en hel massa andra positiva saker med sig. Hundens självförtroende stärks och den blir lite "smartare" när den lär sig att lära.

Kom och var med på denna temakurs och låt dig inspireras till rolig träning med din hund! Lämplig för alla vuxna hundar som klara av att träna i närheten av andra utan att störas eller störa.

Logotype_Agnes_Foto_TC.jpg