SENASTE NYTT:

Den 18:e november 2020 är det exakt 5 år sedan Nositeten föddes som företag, det tänker vi fira genom en tävling där tre (3) lyckliga vinnare kan vinna varsitt presentkort på en (1) timmes privatlektion (värde 500 Kr)!

Vill du vinna ett av presentkorten gör du såhär:

1. Gilla/följ Nositeten på Insta och/eller Facebook.

2. Tagga tre olika personer som du tycker borde vinna (ja, du kan tagga dig själv som en av de tre). Viktigt också att du taggar Nositeten.

3. Dela detta inlägg offentligt och skicka ett mail där du berättar varför du nominerat just dessa tre personer och vad du skulle vilja träna på om du vann. Skicka detta till mail@nositeten.se märk ämnesraden med "TÄVLING".

Tävlingen pågår fram till 31/10-2020 kl 00:00. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Presentkortens giltighetstid är ett år från utfärdandedatumet. Presentkorten kan inte lösas in mot pengar eller överlåtas. Vinnaren meddelas på Nositetens FB samt via e-post.

LYCKA TILL! 

Några enstaka gånger kommer Nositeten att ge bort gratishäften med tips & råd. Först ut är ett som handlar om hur man miljötränar sökhunden. Varsågoda, här kommer den!

Det är fritt fram att dela den vidare, att skriva ut den eller kopiera den, men det är inte tillåtet att redigera eller ändra i den och det ska alltid framgå vem som skapat den!

UTÖKAD KOMPETENS

2019-02-11

Kompetenserna certifierad Nose Workinstruktör och Hundinstruktör, har nu fått sällskap med Hundbeteendevetare och Aslan och Maria är även Diplomathundstem nu.

Nositeten har nu en ny adress.

Besöksadress: Amorgränd 2, 19275 Sollentuna (nära Rotebro)

Kartlänk Google Map 

 

Besökare med bil parkerar lämpligen på andra sidan Bollstanäsvägen (utanför pizzerian) där det är 2 timmar gratis parkering. Finns även en med 3 timmar gratis parkering nere vid Norra Strandskolan, men de är bara ett fåtal.

 

Besökare som önskar ta sig dit kommunalt med buss, kliver av vid "Kärleksbacken". Bussarna  529, 533, 537, 538, 560, och 598 stannar där.

Lokalen ligger i markplan, har stor toalett med skötbord och ett riktigt kök. Några låneburar finns för de som inte vill ha hundarna i bil.

Vackra gångvägar i området och bara ett par minuters promenad ner till Norrviken. 

VÄLKOMNA att möta framtiden och glädjen med Nositeten!

CERTIFIERAD, H-Märkt HUNDINSTRUKTÖR

Jag är numera medlem, och kvalitetssäkrad via Sveriges Hundföretagare, en branschorganisation som skiljer agnar från vetet och borgar för seriositet och kompetens.

SWISH

Från 1:a november 2018 kan du även betala via swish. 

Nositetens swishnummer är : 1234544292

Nositeten Club

Våra kunder är i fokus för oss, vi vill att ni ska trivas, vara nöjda och ha roligt!

Dessutom vill vi erbjuda våra kunder särskilda förmåner. Det kan tex vara förtur till kurser/aktiviteter, förmånspriser, exklusiva tips, gratis träningskvällar och annat skoj!

Kravet för att få vara med i Nositeten Club och därmed kunna räkna med VIP-behandling, är att du gått kurs hos Nositeten. Medlemsskapet är gratis och du får förnya ditt medlemskap 1/1-2018 (det gäller sedan ett kalenderår i taget).

Du anmäler dig via e-post till mail@nositeten.se och anger NOSITETEN CLUB i ämnesraden. I mailet berättar du sedan vilken kurs du gått som "motprestation", i gengäld får du ett clubmedlemskort mailat till dig

Den 25 maj 2018 ersätter EU:s dataskyddsförordning (GDPR) den svenska personuppgiftslagen.

Nositeten har därför publicerat information om hur detta hanteras av Nositeten.

Återförsäljare av Top Pets sortiment!

Nositeten är återförsäljare av hela Top Pets sortiment. Riktiga kvalitetsprodukter till bra priser och med snabba leveranser! Vi kommer inte att ha något större lager utan tar hem på förfrågan. Är det något du önskar att vi tar hem, hör av dig så ordnar vi det! Ju större beställning, desto bättre pris, så gå gärna ihop med andra när ni lägger beställning.

Nose Work-boken

Nu när jag läst den nysläppta boken om Nose Work, författad av Susanne Lindberg, Martin Johnson och Adam Hübinette, kan jag varmt rekommendera den till alla!

Den är lättläst, konkret, rolig, och innehåller intressanta avsnitt som sammantaget ger en mycket bra bild av vad Nose Work är, vad det grundar sig på, hur det lärs in och hur man gör för att lyckas, oavsett om man söker en rolig aktivering eller vill tävla.

Boken är så bra att den deffinitivt kommer att finnas till försäljning hos Nositeten, även efter att det nuvarande lagret är slut. Vill du att jag ska skicka den tillkommer portokostnad och förskottsbetalning. Boken kostar 229 kronor (inkl.moms).

Du beställer den enklast genom att maila in din beställning. Ange antal ex du önskar, din adress och när betalningen inkommit (swish, skriv ditt namn + "BOK" som meddelande) postas den till dig i vadderat kuvert. 

PRESENTKORT - PERFEKT PRESENT!

Visste du att det går att ge bort glädje som bara väger några gram och som varar ett år?

Jo, det finns sån glädje!

 

Presentkortet gäller ett år från inköpsdagen!

Dessutom finns de i flera fina färger, så välj något du tycker om!

Du kan köpa det på plats (skickas inte) och betalar enkelt med kontanter eller swich (ej kort).

Nu finns flera spännande kurser upplagda i vår kurskalender!

Först till kvarn gäller!

Öppet hus - Nositeten slår upp portarna!

2015-12-13

Välkomna in och ta en titt på lokalen, fika med oss och kanske prata lite hund och hundträning!

 

Söndagen den 13:e december mellan klockan 15-19 har vi öppet hus och alla hundar får naturligtvis en doggybag med sig hem!

 

Adress: Runsavägen 10, Upplands Väsby (samma som Stockholms Hundsportcentrum)

Nu är nya kurser inplanerade och först ut är Nose Work, en fantastiskt rolig sport! 

Nositeten har fast adress

2015-12-01

Från och med den första december har Nositeten en fast adress och egen lokal, kallas för Lady.

Lokalen är toppenfräsch, ligger intill Stockholms Hundsportcentrum och några steg ifrån ett hundvänligt café. För vägbeskrivning, klicka på länken nedan.

2015-10-26

Kompetensutveckling pågår! Till våren kommer vi att erbjuda Nose Work efter att diplomeringen är klar. För mer info om Nose Work, klicka på länken nedan.

Nytt telefonnummer!

2015-09-23

Nositeten har nytt telefonnummer - 070-543 62 01.

 

Mailadressen är oförändrad: mail@nositeten.se

På vår Facebooksida kan du löpande se bilder och inlägg , kommentera, tagga, dela och gilla. För den som önskar går det även att ge ett omdöme (recention).

 

Sidan innehåller både text bilder och en del videos. Välkommen in att kika!

Please reload

© 2020 Nositeten.se. Allt innehåll på denna sida skyddas av upphovsrättslagen. Följ oss gärna på sociala medier

<script>

  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

 

  ga('create', 'UA-57118175-1', 'auto');

  ga('send', 'pageview');

 

</script>

 

 

  • Nositeten på Facebook
  • Nositeten på Instagram