August 30, 2020

August 7, 2020

August 2, 2020

February 26, 2020

October 8, 2019

Please reload

Senaste inlägg

Vad är en bra träning?

February 21, 2017

1/1
Please reload

Utvalda inlägg

Årsmöte på G

February 22, 2017

På lördag är det årsmöte för Svenska Nose Work Klubben, det ska jag givetvis gå på! SNWK är ju de som är satta att förvalta och utveckla den roligaste sporten av alla. 

Jag är en del av klubben, både som medlem och som instruktör, så det är klart att jag är intresserad av att vara på plats när viktiga beslut tas. Det är ju liksom så med klubbar, att visserligen är det en styrelse som utses för att sköta "ruljansen", men alla vi som älskar sporten och som är medlemmar och utövare, har ett medansvar. 

Det finns möjlighet att påverka utveckling och beslut. Klubbverksamhet bygger på demokratiska processer men har även en viss tågordning. Innan ett årsmöte kan man skriva motioner tex, på ett årsmöte utses styrelse och andra viktiga beslut. 

 

Om man vill göra sin röst hörd, då är man där. Besluten kanske inte blir precis somman själv önskat ändå, men då har man i alla fall gjort vad man kunnat. Efteråt kan man därför inte klaga, bara gilla läget och blicka framåt.

Som vanligt har vi mycket att lära av hundarna, de lever i nuet, de grämer sig inte. De är inte långsinta och de prövar normalt sett diplomatins vägar först.

Share on Facebook
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar