August 30, 2020

August 7, 2020

August 2, 2020

February 26, 2020

October 8, 2019

Please reload

Senaste inlägg

Vad är en bra träning?

February 21, 2017

1/1
Please reload

Utvalda inlägg

Belöningar

October 12, 2017

 

För er som söker efter riktigt toppenbra belöningar av hög kvalitet till bra pris, kan jag glädjande nog tala om att Nositeten numera är återförsäljare av TopPets hela sortiment. Det kommer inte att finnas på lager, men följande produkter finns att klämma & känna innan en eventuell beställning. Är du osäker på vilken belöning som passar din hund bäst, fråga mig så ska jag försöka hjälpa dig, för jag brinner lika mycket för belöningslära som noslära!  Förutom de välkända varumärkena så säljer vi även vår mycket uppskattade låååånga fleecefläta och vi har även den bästa Nose Work-boken som skrivits på lager! Klicka på bilderna så ser ni en förstoring.

VÄLKOMNA!

 

Share on Facebook
Please reload

Följ oss