NOSITETEN CLUB

Jag antar att det är lätt att tro att ett företag, om än litet som Nositeten, bara bryr sig om pengar, men inget kan vara mer fel!

Det absolut viktigaste för oss är att du som kund är nöjd, att du trivs hos oss och att du kan tänka dig att komma tillbaka. Att du är vår ambassadör helt enkelt!

I hela mitt yrkesverksamma liv, har jag arbetat med service, jag har alltid haft ett utifrån-in-perspektiv, dvs jag tror att det är viktigt att Du känner att det finns något hos Nositeten som passar just Dig. Om Du gör det, om Du trivs och blir nöjd, då ökar sannolikheten för att Du vill komma tillbaka och att Du kanske även rekommenderar oss för andra. Visst skulle det i sin tur göra att vi får mer jobb och att det skulle gå bättre för företaget Nositeten, men vi BÖRJAR MED ATT GE och hoppas och tror att det ska ge oss något tillbaka!

För att visa att vi bryr oss om Dig som har gått kurs hos oss, lanserar vi nu ett gratis medlemskap i Nositeten Club, men bara för Dig som vill och bara för ett år i taget. Du förbinder dig inte till något, det kostar inte något, men det ger Dig förmåner som andra inte får!

Som medlem i Nositeten Club, kan Du tex få rabatter på kursavgifter, förtur till roliga kurser eller aktiviteter, gratis träningsträffar eller annat som kan vara av värde för Dig. Medlemskapet är per kalenderår, så om du blir medlem nu behöver du förnya ditt medlemskap vid nyår. Den regeln är för att du ska slippa ligga kvar som medlem år ut och år in om du inte själv vill det. Och självklart kan du avsluta ett medlemskap närhelst du vill, kontakta oss så avslutar vi medlemskapet!

Hur man blir medlem? Jo, det är plättlätt, man behöver bara skicka ett mail och berätta vilken kurs man tidigare gått (kursens namn och när Du gick den), samt skriva i ämnesraden Nositeten Club. När Du gjort det får Du ett medlemskort via mail tillbaka och kan fritt disponera alla erbjudanden så som Du önskar. Kom ihåg, Du förbinder Dig inte till något och det kostar inget att vara medlem! VÄLKOMMEN!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square