Lång-lära, du kära

Det tar tid att skaffa sig kunskap, men ack så roligt lärandet i alla dess former är!

För mig har allltid själva lärprocessen varit något som gett mig kickar i livet.

Första långköraren utbildningsmässigt inom "hunderiet" gick jag mellan 2010-2011, det var en årslång utbildning inom specialsök, ett osannolikt roligt och utmanande område! Jag fortsatte sedan med några kortare påbyggnadskurser där, men den långa utbildningen formade i mångt och mycket min fortsatta väg genom livet. Jag fastnade för allt som hade med operant inlärning och luktsinne att göra. Vilket i sin tur ledde till att jag utbildade mig till Nose Work-instruktör också.

Varje gång en kurs eller en fantastisk clinic eller föreläsning avslutades, kände jag mig lite nedstämd, jag saknade lärandet, det blev som en slags beroende.

Förra hösten påbörjade jag ännu en långkörare, ännu en yrkesutbildning och denna gång inte bara en - utan två! Jag började studera till både hundinstruktör och hundbeteendevetare via Hundens Hus och i tillägg till det tränar jag även Aslan till blivande diplomathund.

Nu börjar jag komma in på upploppssträckan när det gäller denna långkörare. Jag vet redan nu att jag kommer att sakna lärandet när examinationen är över, men tack och lov är det en bra bit kvar innan dess.

Examineringen består av tenta och praktiska prov, samt inlämningsuppgifter och redovisning från de projekthundar och projektkurser jag måste hålla.

Lite förberedelser har gjorts, men mycket återstår att göra redovisningsmässigt, men jag är minst sagt lyckligt lottad över att ha en fin vän i Jannis Politidis , en mycket skicklig fotograf och mediaskapare. Han har gjort en jättefin film som kommer väldigt lägligt till pass!

Kolla in länken nedan får ni se den ;-)

Behöver ni en duktig hundfotograf eller hjälp med reklammaterial, tveka inte att kontakta honom, han är såååå bra på det han gör och han gör massor!

Jannis Politidis fina film som han gjorde under en av mina projektkurser. Kika även på allt annat han har att erbjuda, klicka på den här länken www.fotografjannis.se

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square