Ny adress - READ ALL ABOUT IT!


Idag skrevs det ett nytt kapitel (och avtal) i vår historia (och framtid)! Vi har nu glädjande nyheter lagom till jul, vi har "fått" en ny lokal!

Den nya lokalen är på hela 70 kvm (jämfört med tidigare 25) och ger oerhört mycket bättre förutsättningar! Det finns ett riktigt kök, en stor toalett med skötbord, en rymlig hall och en stor träningsyta som är både ljus och trivsam!

Föregående hyresgäst "glömde" visst att städa ur den ordentligt innan de flyttade, så det kommer att behövas en rejäl städning och lite annat fix innan den står redo för att ta emot Er kära kunder, men sen ska vi se till att ha inflyttning med pompa och ståt och då är ni såklart välkomna allihop!

Vår nya adress är Amorgränd 2 (KARTLÄNK GOOGLE MAP) som ligger i Rotebro, med fantastiska omgivningar, gångavstånd till vattnet Norrviken och med bra parkeringsmöjligheter i närheten där det är möjligt att stå två- eller tre timmar gratis (beroende på vilken man väljer). Som framgår av bilden nedan, finns det även en busshållsplats precis utanför!

Från E4 svänger man av mot Rotebro och kör Bollstanäsvägen till det är dags av ta av. Efter man kommit fram och parkerat eller klivit av bussen, kan man med fördel gå en sväng i området på de fina gångvägarna, kanske ner till vattnet?

Vår nya fina lokal gör att vi kommer att kunna erbjuda "mer och fler", dvs mer kurser och fler platser utan att äventyra säkerhet, trivsel eller kvalitet! Bland annat kommer vi i Mars att bjuda in till en fantastiskt fin föreläsning med Michael Hedman, från Stock Hundutveckling så se till att inte boka upp dig för annat onsdagen den 6:e Mars!

Med denna svårslaget positiva nyhet, önskar vi Er alla en

GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR!

/ Aslan, Agnes och Maria

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square