Maten är skitviktig!

På Nositetens Facebook och Instagram, varvas olika typer av inslag. En del kan betecknas liiiite viktigare än andra. Skitviktiga faktiskt!


Ni som följt oss några år nu, vet att vi varvar både nyheter, annonser, information och berättelser på våra sociala kanaler (Facebook och Instagram). Det är så vi vill ha det. Vi vill att du som söker dig till oss, både ska hitta det som får dig att bli inspirerad, det som lär, det som får dig att tänka- och känna efter samt få rapporter om vad vi gör. Vi tror på att genom att dela med oss av allt det - lär du känna oss och vi får bli en liten del av ditt liv.


För en tid sedan hade vi ett inlägg som handlade om "TORRfoder" och det inlägget fick stort gehör men även en mycket trevlig "slutkläm". Vi gjorde dessutom ett uppföljande inlägg som handlade om hundbajset, en skitviktig fråga om du frågar oss!

En torrfoderkula och en som är blötlagd, i jämförelse
Torrfoder och blötlagt torrfoder i jämförelse


Vi fick många kommentarer på inläggen och en av de som hörde av sig var en person som gav oss feedback på att vi inte bara lyckats informera och inspirera, vi fick också möjligheten att på ett positivt sätt få bli en bestående del av deras hundliv.

Positiv feedback från en följare på Nositetens inlägg
Alltid trevligt att få feedback!

Vill du också läsa om "Torrfoder" och hur det kan vara en så "skitviktig" fråga?

Klicka på länkarna ovan!

Och vill du beställa mat från samma leverantör som oss, då klickar du på bilden nedan!
Och vill ni djupdyka lite mer i det där med foder och nutrition, då finns det en läsvärd artikel i SKK`s medlemstidning -tidningen Hundsports nummer 2/2021.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square