Hundmöteskurs

Det är inte alltid en dans på rosor att ha hund och ibland kan det till och med vara lite besvärligt eller olustigt - som vid tex vid hundmöten.

På den här temakursen får du teoretiska kunskaper om vad som påverkar, hur du kan förändra situationen till det bättre för dig och din hund och vi kommer även att träna praktiskt. Ni får i uppgift att träna hemmavid mellan lektionerna.

Det gäller en hög grad av säkerhetstänk på denna kurs och deltagarantalet är begränsat till 4 deltagare. Inga löptikar kan delta på denna kurs!

46049051_1012779968904038_64929065705259

Kursen inleds med ett obligatoriskt teoripass online.  Där får ni kunskaper om hur era hundar påverkas under möten och hur vi kommer att behöva stötta dem vid träffarna. Det är ett absolut krav att ni tillgodogör er denna teori i förväg! Teorin består av en videoinspelning som ni får en länk till, ni behöver internetuppkoppling samt dator eller platta/mobil med högtalare. Mer information kring detta fås via PM när anmälan inkommit och deltagaravgiften är betald.

På de fysiska träffarna kommer ekipagen att få mycket och växelvis stöttning av hundbeteendevetare/instruktör men var och en tränar sin hund och de tränas i grupp fast med MYCKET gott om plats emellan, säkerhet och trygghet är A och O!

Var noga med att berätta om din hunds problem när du anmäler dig!