© 2014 Nositeten.se. Allt innehåll på denna sida skyddas av upphovsrättslagen. Följ oss gärna på sociala medier

<script>

  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

 

  ga('create', 'UA-57118175-1', 'auto');

  ga('send', 'pageview');

 

</script>

 

 

  • Nositeten på Facebook
  • Nositeten på Instagram

PROVA PÅ NOSE WORK - DEN ROLIGASTE SPORTEN!

Har du hört talas om Nose Work och är lite nyfiken på vad det är? Har du en hund som gillar att jobba med nosen? Vill du hitta en rolig aktivering? Är du en tävlingsmänniska och vill tävla med din hund?

Nu har du möjlighet att få testa på lite Nose Work för att bilda dig en uppfattning om ifall det här är något för dig och din hund! Inga förkunskaper krävs och det enda jag begär är att ni ska ha fast koppel eller sele på hunden när ni kommer, och massor av gott godis och glatt humör! Aktiviteten pågår ca 1 timme.. 

Jag som håller denna prova-på, är utbildad av Svenska Nose Work Klubben (SNWK) och är både certifierad instruktör och doftprovsdomare. Jag håller kurser i Nose Work och är specialicerad på nosarbete. I mitt tycke är Nose Work den perfekta aktiveringen för en hund, oavsett storlek eller typ. Nose Work ger hunden både hjärngympa och fysisk stimulans. Och det är beroendeframkallande roligt samtidigt som det är en billig och enkel sport!

DATUM & tider, OBS! Detta är engångstillfällen: 

22/2  kl 16-17, 17-18, 19-20, 20-21

8/3    kl 16-17, 17-18, 19-20, 20-21

KURS-ID: "Prova NW + datum"

KURSAVGIFT: 150 kr/hund, betalas kontant på plats (OBS! ej kortbetalning!)

LÖPTIKAR KAN EJ DELTA PÅ DENNA KURS!

Om du vill delta, anmäler du dig via kursanmälan och skriver PROVA NW+ datum + klockslag du vill gå som Kurs-ID. Anmälan är bindande.

Begränsat med platser och vi tränar med en hund i taget. Inga förkunskaper behövs, hunden ska givetvis vara frisk och vaccinerad samt över 4 månader. På kursen gäller strikt hundägaransvar. Vi tränar enbart med att belöna de beteenden vi vill ha, på ett positivt sätt. Det ska vara kul att träna hos oss, inget gap och skrik, inget ryck och slit.

 

VÄLKOMNA!