© 2014 Nositeten.se. Allt innehåll på denna sida skyddas av upphovsrättslagen. Följ oss gärna på sociala medier

<script>

  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

 

  ga('create', 'UA-57118175-1', 'auto');

  ga('send', 'pageview');

 

</script>

 

 

  • Nositeten på Facebook
  • Nositeten på Instagram

TEMA VALP - en nosnära kurs för valpar 

Att ge sin valp en bra start i livet, det vill vi alla, men att få tiden att räcka till för allt man vill göra kan vara svårt ibland...

Man vill hinna med att lära hunden gå i koppel, miljöträna den, passivitetsträna den, skapa starka och positiva relationer till föraren och mycket, mycket mer. Därför har vi skapat en temakurs för alla smånosar, en kurs som både ger miljöträning, passivitetsträning, koppelträning och roliga noslekar, allt i en och samma kurs!

 

Den här kursen är lämplig för valpar från 4 månader. Kursen är på 1 tillfälle a´ 1,5 timme. Gruppen kommer att vara liten och vi fokuserar på glädje, trygghet och skapar fina minnesbilder hos den lilla valpen genom positiv förstärkning.

Begränsat med platser och vi tränar med en hund i taget. Inga förkunskaper behövs, hunden ska givetvis vara frisk och vaccinerad samt över 4 månader. På kursen gäller strikt hundägaransvar. Vi tränar enbart med att belöna de beteenden vi vill ha, på ett positivt sätt. Det ska vara kul att träna hos oss, inget gap och skrik, inget ryck och slit.

 

Kursen hålls i Nositetens ljusa och trevliga lokal, med gratis parkering utanför! Du anmäler dig till kursen genom genom att fylla i kursanmälan och får en bekräftelse via mail om du kommit med på kursen. Om kursen hunnit bli fulltecknad för tiden då du anmält dig, informeras du om detta via mail. Anmälan är bindande.  Betalning sker kontant på plats med jämna pengar, swish går bra, ej kort. Deltagande hundar ska självklart vara friska och fria från smittsam sjukdom, strikt hundägaransvar gäller. Träning sker i fast halsband eller sele, inga strypfunktioner är tillåtna!

 

Anmälan kan göras via "Kursanmälan" och är bindande, ange kurs-ID + datum + tid, du önskar gå.

 

Kursen kostar: 500 

Datum & tider: 

13/3 kl 19-20:30

14/3 kl 14-15:30

19/3 kl 14:30-16

21/3 kl 17-18:30

22/3 kl 19-20:30

26/3 kl 19-20:30

10/4 kl 19-20:30

19/4 kl 19-20:30

Kurs-ID: TemaValp + datumet/tid anges vid anmälan!

 

VÄLKOMNA!