Acerca de

Dog Running i vatten

Vardagslydnad - Grundkurs

Fakta

Antal lektioner: 5

Lektionernas längd: 1,5

Antal deltagare: minst 2 max 4

Förkunskapskrav: inga

Plats: Sollentuna

Kostar: 1950 Kr

Kurs-ID: Vardagslydnad startdatumet

Instruktör: Maria Nilsson

Kursen är lämplig för: Alla över 6 månader

Löptik: kan inte delta

Datum/tider då kursen hålls: 

10/5 kl 18:30-20:00 (+24/5, 7/6, 14/6 (14/6 är en dubbellektion))

12/9 kl 18:30-20:00 (+13/9, 14/9, 19/9, 20/9)

Några ord från de som träffat 

Nositeten

FB_IMG_1539512679211.jpg

Automatisk bläddring, kan stoppas om man pekar på text/bild

Om kursen

Du kanske har tagit hand om en omplacering, eller så tänker du att det kanske är dags att få till en lite enklare vardag ihop med din hund som du inte riktigt hann med att gå valpkurser och vardagslydnad med.

Det är aldrig för sent och det går att lära alla hundar, även gamla. Så länge det finns liv finns det hopp sägs det, och så länge det finns en bra belöning finns det motivation!

På den här kursen tar vi steget närmre en ökad kontakt, samarbete och tränar på att inte dra i kopplet. Vi gör det genom att varva teori och praktik och du får övningar på pränt så du kan följa upp med träning hemmavid.

Den här kursen (liksom alla, men denna i synnerhet) styrs till stor del av deltagarnas olika behov och erfarenheter. Därför kan innehållet komma att variera mellan grupperna. Vardagens lydnadsbehov, får styra kursen i vardagslydnad helt enkelt!

Lämpar sig för alla hundar äldre än 6 månader som klara av att träna i närheten av andra utan att störas eller störa. Har du en hund som har svårt för att vara i grupp, kan vi rekommendera privatlektion som ett mycket bra alternativ. Hör av dig o du är osäker på vilket som lämpar sig bäst, vi kan resonera oss fram till ett beslut.